Asger Dangs nya äventyr i Krakow

Vi fick denna beskrivning från Asger om hans tankar före och efter att han åkte till vackra Krakow.

Student med en önskan om ett nytt äventyr

Efter att ha avslutat gymnasiet och militärtjänsten var det dags för en ny utmaning. Som tur var, kom jag i kontakt med Søren som kom med ett underbart erbjudande med en position som annonsspecialist i Krakow, Polen. Jobbet var utmanande och har utvecklat mig professionellt och personligt, och att det ägde rum i ett annat land vilket bara gav mig ännu mer erfarenhet att ta med mig vidare. Det finns många företag och institutioner hemma i Sverige som ser utländsk arbetslivserfarenhet som ett stort plus.

Mina pengar räcker långt

 Polen är ett så billigt land att bo i, och det gör vardagen mycket lättare när pengarna räcker mycket längre än vad de kan med en genomsnittslön i Sverige.

Att bo i Krakow

Krakow är vacker och det finns otroligt många människor med olika nationaliteter och bakgrunder, så att bli uttråkad är inte riktigt något jag har gjort under min tid här. Med de priser som utelivet har här kan man lätt bli frestad att gå ut nästan varje dag. Polen och särskilt Krakow har fått en speciell plats i mitt hjärta och jag kommer förmodligen inte stanna här för evigt, men det är definitivt en plats jag regelbundet kommer att besöka eftersom det helt enkelt är så mycket bra att komma tillbaks till. Det är aldrig för sent att ta steget in i nya omgivningar och testa din anpassningsförmåga.

 

Lämna ett svar