Faqs

För att avaktivera ditt konto kan du skicka ett e-mail till oss. Du kan skicka detta till info@werkinhetbuitenland.nl.

När du upplever några problem när du skapar ett CV, ansöker om ett jobb eller något annat tekniskt fel, vänligen meddela oss via vår Facebook eller skicka ett e-postmeddelande till mbs@dnl-limited.com

Ingen av våra tjänster betalas. Allt är gratis, från att skapa CV till assistans utomlands. Vårt mål är att hjälpa dig att starta ditt äventyr.

Du hittar oss på vår huvudwebbplats (er), Facebook och Instagram.

Vi startade Jobb utomlands för att hjälpa dig med ditt spännande äventyr. Först av allt är att hitta den perfekta platsen och det perfekta jobbet. Men det slutar inte där. Vi har för avsikt att hjälpa dig i hela processen med att hitta ett jobb, ansöka, förbereda för intervjun, hela vägen upp, även när du är på plats utomlands.

Vi arbetar bara med kollegor som själva jobbat utomlands. Detta innebär att vi känner till och förstår de utmaningar du kan ställas inför när du åker utomlands. Kombinerat med vår 24/7 service och assistans när du redan börjat ditt jobb, är vi din största hjälp för att göra din vistelse till en succé.

Jobb utomlands är en del av jobsabroad. Vi stöder jobb för språken tyska, franska, danska, svenska, finska och norska. Alla språk har sin egen specifika webbplats, som lätt kan hittas genom att gå till huvudwebbplatsen www.jobsabroad.eu.

För att se till att ditt CV innehåller all information som behövs för utländska arbetsgivare har vi skapat ett enkelt verktyg för att göra ditt CV. Gå till webbplatsen www.superawesomecv.com eller klicka på länken “behöver du ett CV?” på vår hemsida för att enkelt skapa en professionell CV, som också kommer att se AWESOME!

På vår hemsida kommer du att kunna göra hela proceduren från A till Ö. Detta innebär först och främst att skapa ett CV. Om du redan har detta kan du gå direkt till att registrera ett konto. När du har ett konto kan du helt enkelt ansöka om det jobb du önskar. Om du har några frågor, tveka inte att kontakta oss via vårt kontaktformulär eller chatta på hemsidan, eller via vår Facebook-sida.

Naturligtvis kan du hitta en bild av dem på vår hemsida, under rubriken “Vad säger dem om oss?”. Dessutom kan vi nästan alltid komma i kontakt med en av våra kandidater som redan arbetar på önskad destination. Vi vill göra den personlig och trovärdig.

När du får avslag för ett jobb, kommer vi att ge dig först av allt en detaljerad anledning varför, tillsammans med företaget. Nästa vi kommer att se om det finns andra jobb som är mer lämpade för din förmåga.