Var ska man?

0%

Vad gillar du för typ av väder?

Var spenderar du din fritid?

Vad gör du på din fritid?

Av vilka anledningar vill du byta arbete?

Vad gillar du för typ av mat?

Hur är du som person?

I en ny stad, vad letar du efter först?

Vilken typ av miljö på jobbet skulle du välja?

Vilket typ av omflyttningspaket föredrar du?

På en skala 1-4, hur ofta är du sen till jobbet?

Var ska man?
STORA EUROPEISKA STÄDER

Dina svar visar att den bästa platsen för dig är något som Berlin eller Budapest.Du älskar atmosfären av en stor stad. Tempot. Nattlivet och det faktum att du kan lära känna människor från hela världen och andra kulturer. Du jobbar för att tjäna pengar och starta en karriär i ett mellan-känt företag. Du bryr dig inte om bra väder, som professionell så anpassar du dig.Om du känner att quizen har talat sanning till dig, så kolla gärna våra erbjudanden för dessa städer.
DET VARMA SÖDRA EUROPA

Dina svar visar på att bästa platsen för dig är länder som Grekland eller Malta.Du mår bäst på varma platser, där du kan chilla med dina vänner. Solsken gör dig glad och ger dig extra energi. Att hänga på stranden är det bästa du vet när du är ledig. Du är social och utåtriktad. Därför kommer du att trivas i ett företag med internationell miljö. Atmosfär under arbetstiden? Avslappnad.Om du känner att quizen har sagt sanningen om dig, kolla gärna våra erbjudanden för dessa städer.
VACKRA CENTRALEUROPA

Dina tyder på att bästa platsen för ett jobb för dig är ett land som Polen.Du har inget emot förändringar, du gillar dem. Polskt väder kommer att hjälpa dig med det här, hög temperatur på sommaren och snö på vintern. Du är hårt arbetande och självsäker person, du kommer säkert behöva ta det lugnt. Så du kan åka upp till bergen i södra Polen eller simma i skön uppe i norr. Du kommer inte resa ensam, varför? För att du är social och kommer hitta sällskap på jobbet.Om du känner att quizen har talat sanningen om dig, så kolla gärna våra erbjudanden för dessa städer.
NORRA EUROPAS ÖAR

Dina svar visar på att bästa stället för dig är ett land som Irland.Du är en god, pålitlig och ärlig person, alla dina förpliktelser är alltid klara till 100%. Du förväntar dig rätt lön för ditt hårda arbete och hängivenhet. Efter en hård arbetsdag så älskar du att koppla av i naturen. Gå längs kullarna och nära sjön, det är så du laddar om dina batterier. Du har inget emot kyligt väder!Om du känner att quizen har talat sanning om dig, så kolla gärna våra erbjudanden för dessa städer.

Share your Results: