Intervju 1

0%

Varför vill du bo i detta land?

Vad gör dig till den perfekta kandidaten för denna position?

Föredrar du att arbeta i grupp eller individuellt?

Vad motiverar dig?

Varför ska vi anställa dig för den här tjänsten?

Hur skulle du beskriva dig själv?

Varför sa du upp dig från jobbet?

Hur hanterar du stressade situationer?

Varför vill du ha det här jobbet?

Vad vet du om företaget?

Intervju 1
DU ÄR REDO FÖR EN ARBETSINTERVJU!

Du har gjort din hemläxa och du är redo för en arbetsintervju. Inga frågor kommer att överraska dig. Du har förberett dig tillräckligt för mötet. Information om företaget och deras historia är väl känd för dig. Du förstår kraven för positionen perfekt. Din personlighet kommer att charma dem! Du kan göra det här. Vi håller tummarna!Lycka till!
DU BEHÖVER LITE MER TID INNAN EN ARBETSINTERVJU

Grattis! Du är halvvägs där. Du behöver fortfarande tid och förberedelser. Kom ihåg att läsa arbetsbeskrivningen, historien om företaget och den plats där du potentiellt kommer att arbeta. Rekryterare frågar ofta om dig och din motivation. Kom ihåg att dina svar ska vara personliga och specifika-inte triviala. Behandla intervjun som en tenta. Du måste förbereda dig för den 😉. Du kan göra detta. Vi håller tummarna! Lycka till!
DU ÄR INTE REDO FÖR EN ARBETSINTERVJU!

Kom ihåg, att förberedelsa är nyckeln till en framgånsrik jobbintervju och för att få ett jobb i framtiden. Följ våra råd och ta din tid för att förbereda dig. Läs om företagets profil, deras aktiviteter och värderingar. Kolla igenom vad de har för krav för den positionen du söker. Tänk igenom svaren på deras frågor,varför du är den bästa kandidaten för den rollen och vad som motiverar dig. Förbered några exempel. Det här är de vanligaste fågorna som ställs av rekryterarna. Överraska dem med intressanta svar. Du kan göra det här. Vi håller tummarna!Lycka till!